Az egyik leghatékonyabb aktív hatóanyagként ismert a kozmetikai iparban, a bőr számos problémájának kezelésére alkalmazható. Ezzel a technikával a bőr külső elhalt szarurétegének sejtjeit távolítjuk el, így az alatta fekvő új, fiatal, érintetlen és egészséges bőrszövet kerül a felszínre. Ez a hámlasztás stimulálja az alatta fekvő bőrréteg sejtjeinek önregeneráló funkcióit. Ezáltal kúraszerű alkalmazása során akár mélyebb bőrrétegben fekvő ráncok mélysége csökken és a bőr fiatalabbá, egészségesebbé, feszesebbé és egészségesen fénylővé válik.
 

A kor előrehaladtával a hámréteg megvastagodik, veszít a rugalmasságából és fényéből, a ráncok elmélyülnek. Ezenfelül a bőr megvastagodása a bőrfelület kiszáradásához vezet, ezáltal betegnek és fáradtnak tűnik. Az ápoló termékek csak alig tudnak felszívódni, így hatásukat sem tudják kifejteni.

Aha -savak behatolnak a bőr azon rétegébe is, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek. Legutóbbi kutatások szerint az Aha savak több kollagén és elasztin termelésére stimulálják a bőr mélyebb rétegeimben fekvő rostokat. Ez végeredményben azt jelenti, hogy a bőrszövet és a sejtközi állomány megerősödik.

 

Következő eredmények érhetőek el ezzel a kezeléssel:
- A jobb hidratáció a bőr teltebbé és rugalmasabbá teszi
- Az elhalt hámsejtek eltávolítása stimuláló hatást gyakorol az új sejtek képződésére
- Az új hatóanyagok jobban felszívódnak
- Pórusok és hegek csökkenése (kúraszerűen)
- Kisebb ráncok és pigmentációs foltok csökkentése (kúraszerűen)
- Száraz, egyenletlenül szarusodott bőr szerkezetét javítja
- A bőr fény által okozott idő előtti öregedésének csökkentése (kúraszerűen)
- A sejtosztódás és bőrmegújítás felgyorsulásának stimulálása
- Mikrokeringés stimulálása
- A bőr tónusának frissítése
- A bőr nedvességmegtartó képessége javul
- A nyak, dekoltázs és a hát kezelésére is alkalmas

Dolce Vita - mézes ráncfeltöltő kezelés

A méz és cukor termékcsalád olyan különleges hatóanyag-kombinációkkal, egymásra épülő termékekkel lett kifejlesztve, melyek hozzájárulnak a bőr állapotának javításához, táplálásához, regenerálásához.
A méz vízmegkötő képességének köszönhetően jelentős mértékben javul a bőr hidratáltsága, mely azonnal láthatóvá válik a kezelés befejeztével.
További hatóanyagbomba mellyel találkozik a bőr a kezelés alatt (méz, gyümölcscukor, acai gyümölcs, mauritiusi nádcukor, narancsvirág víz, hyaluronsav, c vitamin)
Kifejezetten a ráncokra hangolva, különleges lifting masszázzsal van kombinálva a klasszikus masszázs, melynek hatására látványosan telítődik a bőr.
Kezelés menete:
- letisztítás
- tonizálás
- hidroabrázió (gépi radírozás)
- ultrahangozás
- masszázs + lifting masszázs
- pakolás
Időtartam: 60perc
Ár: 4800 Ft
© 2018 Rozi kozmetika. Minden jog fenntartva! Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.