Kezelések

Expressz kezelés:
A mindnyájan megérdemlünk fél órányi pihenést. Bőrünk a s.o.s törődést is meghálálja.
Fél órás mini kezelés alatt bőrödet letisztítom, friss permettel tonizálom, bőrtípusnak megfelelő radírral felkészítem a bőröd az ásványi cseppekre mely után egy pihentető maszkot helyezek fel. Vagy radír után egy ampullát gépi kezeléssel mélyebbre juttatok.
Garantálom, hogy rögtön érezni fogod, hogy bőröd újult erővel életre kel!
 
Klasszikus kezelés:
A klasszikus kezelés a masszázs megszállottjainak kedvez! Mialatt lelkedre is hatunk, addig bőrödet is megdolgoztatom!
Letisztítás után, leradírozom az elhalt szarulemezkéket. Ennek köszönhetően a tonizálás után felvitt, bőrtípusnak megfelelő ampulla a bőr mélyebb rétegeibe tud jutni a masszázs során, így biztosítja a hatóanyagok legjobb felszívódását. A kezelést természetesen krémezéssel zárjuk.

Prémium kezelés:
Maximalistáknak ajánlom, illetve a kozmetika kedvelőinek, hiszen itt a klasszikus kezelést kiegészül egy gépi kezeléssel. Mely segít a hatóanyagkoktél még mélyebbre bedolgozni. És természetesen még több időt tölthetsz ezalatt az idő alatt a kezeim között!

A varázslat mindenkinek jár, ha csak egy órára is. De 40 éves kor felett, szinte kötelező!

A Golden Caviár termékekkel végzett luxuskezelés minden időben tökéletes választás, de leglátványosabb mégis a téli hónapokban. Főként száraz, érett, alipikus bőrökre, hideg érzékeny, húzódó bőrre vagy akinek az arca kipirosodásra hajlamos.

Alkategóriák