Érzékeny, irritált bőr megmentője (Emozioni Plus kezelés)

Erősít, véd, nyugtat.
Egyre több és több ember bőre reagál érzékenyen az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra (szmog, légkondi, nagy hőmérséklet ingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás...). Ezért született meg az Emozioni Plus, egy teljes termékcsalád érzékeny bőrökre, ami innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen. Modern technológiákkal a legjobbat nyerjük ki a természetből, speciális és ökológiailag fenntartható eljárás során egy innovatív molekulát állítanak elő a kurkumából, ami a bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a stressz okozta irritációt. Egy hatékony, de természetes kozmetikai megoldást bármilyen bőrérzékenység esetén.
Tehát ha húzódik, feszül, hámlik, kipirosodott, vagy szinte állandóan piroskásnak látod a bőröd, akár megjelentek az első hajszálértágulatok akkor feltétlen szüksége van a bőrödnek a tartós védekezésre. Ez a termékcsaláddal való találkozás, meghozza a sikert és felveszi a harcot!

Főbb hatóanyagok melyekkel találkozik a bőröd:
kurkuma gyökér vagy másnéven indiai sáfrány:  regenerál, antioxidáns és gyulladáscsökkentő
szecsuáni bors:  csökkenti a bőrök kellemetlen tüneteit, edzésben tartja
áfonya kivonat: javítja a hajszálerek áteresztő képességét
terngerparti fenyő: erős antioxidáns, nyugtató és védő hatása van a bőr hajszálereire és a bőr rugalmasságára
Továbbá:
karité vaj, jojoba olaj, kókusz olaj, magnézium, cink, zöld soft focus mikropor, panthenol, E vitamin, hialuron sav, béta glukán

 Ez a kezelés elérhető expressz, klasszikus és prémium kezelésként. Ezekről bővebben a kezelések alatt olvashatsz. Illetve kérhető tisztító kezelés kiegészítőjeként is!