Ultrahangos kezelés - Rozi kozmetika és svédmasszázs, Szigethalom

Az ultrahang több milliméter, de akár több centiméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét. Az alkalmazott hatóanyagok, folyadékok, krémek, gélek könnyedén jutnak be a bőrbe a célsejtekhez. Az ultrahanggal elért állapot a kezelés utáni egy órában megmarad, így biztosítva szabad utat a kezeléshez alkalmazott további hatóanyagoknak.
A kezelés hatásaként a szövetrészecskék ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak és fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. Mechanikai hatásának köszönhetően élénkül a nyirokfolyadék áramlási sebessége elősegítve a salakanyagok gyorsabb távozását.

Az ultrahangos kezelés segítségével az vizes és az olajos alapú hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni, így azok erőteljesebben fejtik ki hatásukat. A bőr feszesebb, hidratáltabb, rugalmasabb lesz, javul a sejtanyagcsere, a felszíni finom ráncok feltöltődnek. Az ultrahangos kezelést rrezgő fejes ultrahanggal végzem.
A REZGŐFEJ által keltett vibráció, és az ultrahang egyidejű alkalmazása tovább növeli az ultrahangos kezelés eredményességét, valamint masszírozó tulajdonsága folytán a vendég elégedettségét.


 

 

Szigethalmon a kozmetikában minden hónapban új AKCIÓ! (nézze meg az akció menüpontot)

Tű nélküli mezoterápia:

A kozmetika készítmények alapvető problémája, hogy hogyan győzzük le a bőr természetes védekező funkcióját, amely megakadályozza a hatóanyagok bejuttatását. Ezért például ha bekrémezzük a bőrünket, csak a legfelső elhalt réteget kezeljük, amely már nem képes megújulásra. Ilyenkor csak a bőr tüneti állapotán, szárazságérzeten, zsírosodáson javítunk, de igazi bőrmegújító hatást nem tudunk elérni, mivel a hatóanyagokat nem tudjuk bejuttatni kellő mélységbe, a probléma igazi forrásához.

Orvosi szinten közvetlen injekciózással természetesen bejuttathatók a szükséges hatóanyagok, viszont a kozmetikai ipar régóta küzd ennek a fájdalommentes kozmetikai alternatívájával.
Ezen a területen jelent a tű nélküli mezoterápia igazi nagy áttörést, mely igazából egy orvos-kozmetikai eljárás. Orvosok és kozmetikusok egyránt alkalmazzák a világ minden pontján.

A "tű nélküli" mezoterápiánál egy készülékkel, un. elektroporátorral juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, kis csatornákat nyitva, ezeken keresztül juttatva be a szükséges hatóanyagokat. Az eljárás során a kezelőfejet mozgatjuk a bőrön (hasonlóan, mint az ultrahangkezelésnél).  Az eljárás II. generációs tű nélküli mezoterápiás készülékekkel teljesen fájdalommentes, sőt még kellemes "mikromasszázs" érzet is tapasztalható.

A igazán eredményes kezelésekhez maximum 3 koncentrált töménységű összetevőből összeállított koktélokat kell alkalmazni. Az összetevők megválasztását a kezelni kívánt bőrproblémának megfelelően határozza meg a kezelést végző mezoterapeuta.

Arckezelés:

Az évek során sajnos bőrünk veszít feszességéből, rugalmasságából, megereszkedik, rugalmatlanná válik, apróbb ráncok jelennek meg rajta.
Ennek egyik oka, hogy már nem termelődnek a bőrben kellő mennyiségben azok az anyagok, pl. hyaluronsav, vitaminok, stb., amely a bőr fiatalságát biztosítják. A tű nélküli mezoterápia során ezen bőrmegújító, feszesítő, öregedésgátló, antioxidáns anyagokat juttatjuk, közvetlenül a sejtekhez. A sejtszintű  hatóanyag bevitelnek  köszönhetően a bőrsejtek megújulnak, ezáltal a bőr feszesebb fiatalosabb lesz. A ráncok kisimulnak, elhalványodnak.

Hialuronsav, Organikus szilicium, Sodium Pyruvate, Asian centellasial, C-vitamin, DMAE hatóanyagokat használunk.

Mivel a bőr problémájának megfelelő hatóanyagok nagy töménységű alkalmazásával érhető el a leglátványosabb és legtartósabb eredmény, ezért a bőr állapotát és a kezelés célját figyelembe véve állítjuk össze az elektroporáció során használt koktélt.


Egy teljes kúra: 4-6 kezelés
Gyakoriság:  hetente

Egy alkalom bevezető ára:

Forrás:
Tunelkulimezoterapia.hu

Hidroabárzió - kíméletes bőrmegújítás nyáron is!

A kezelőfej hegye 28000 rezgést vált kis mpként a nedves bőrhöz érintve. A vibráció hatására a vízcseppek mint mikro robbanások viszik magukkal az elhalt hámlemezkéket, a felületi szennyeződéseket. A kezelőfej hatása folytán felületi, enyhe peelingetől egészen a mély peelingezésig lehet a kezelést végezni.
A hidroabráziós technológiával minden bőrtípus kezelhető. A hámlasztás után megindul a bőr sejtregenerálódása, hatóanyag felvétele nő. A további kezelés során a kozmetikai anyagok akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe, a szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik, láthatóan kisimul, üdévé válik.
A kezelés célja az elhalt hámlemezkék eltávolítása, és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. Az eredmény hidratált bőr, nyugodt kötőszövet és megélénkült keringés.
Ha a kezelés kúraszerűen használjuk akkor sok esetben gyakorta elmarad a nyomkodás vagy minimalizálódik és könnyebbé válik.
Nincs olyan bőrtípus amit ne lehetne vele kezelni. Legyen akár érzékeny, papírvékony, fiatal, aknés, érett, megvastagodott hámú bőr.
Alkalmazási területe:
- gyulladt, pattanásos bőr
- száraz bőr
- fakó bőr
-érett bőr
- nap károsított bőr
- szem körüli barázdák
- ajak körüli barázdák
- vízhiányos bőr
- szem körüli duzzanatok
- zsíros bőr
© 2018 Rozi kozmetika. Minden jog fenntartva! Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.