Gépi kezelések

Ultrahangos kezelés 

Az ultrahang több milliméter, de akár több centiméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét. Az alkalmazott hatóanyagok, folyadékok, krémek, gélek könnyedén jutnak be a bőrbe a célsejtekhez. Az ultrahanggal elért állapot a kezelés utáni egy órában megmarad, így biztosítva szabad utat a kezeléshez alkalmazott további hatóanyagoknak.
A kezelés hatásaként a szövetrészecskék ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak és fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. Mechanikai hatásának köszönhetően élénkül a nyirokfolyadék áramlási sebessége elősegítve a salakanyagok gyorsabb távozását.

Az ultrahangos kezelés segítségével az vizes és az olajos alapú hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni, így azok erőteljesebben fejtik ki hatásukat. A bőr feszesebb, hidratáltabb, rugalmasabb lesz, javul a sejtanyagcsere, a felszíni finom ráncok feltöltődnek. Az ultrahangos kezelést rrezgő fejes ultrahanggal végzem.
A REZGŐFEJ által keltett vibráció, és az ultrahang egyidejű alkalmazása tovább növeli az ultrahangos kezelés eredményességét, valamint masszírozó tulajdonsága folytán a vendég elégedettségét.


 

 

Szigethalmon a kozmetika

A galvánáram segítségével különböző anyagok juttathatók a bőrbe. Ehhez vízben oldódó, elektrolitosan disszociáló, tehát negatív és pozitív ionokra szétváló anyagokat alkalmazunk. Dr. Derm Vario készülék , a hagyományos galvánáram mellett egy új hatékonyabb, autopolár áramformával való iontofozéis kezelésre alkalmas. Ez az új áramforma a hatékonyabbá teszi a kezelést. Mikroderm modul a kezelőfejbe épített mikromotor segítségével, direkt áramhatás nélkül finom mechanikai masszázst végez, mely élénkíti a nyirokáramlást és az anyagcserét. Ez a mechanikai rezgés szinte elnyomja az esetleges áramérzetet. 

Ellenjavallatai: 
- aktív  bőrbetegség
- lázas állapot
- terhesség
- pace maker
- daganatos betegségnél

Hidroabárzió - kíméletes bőrmegújítás nyáron is!

A kezelőfej hegye 28000 rezgést vált kis mpként a nedves bőrhöz érintve. A vibráció hatására a vízcseppek mint mikro robbanások viszik magukkal az elhalt hámlemezkéket, a felületi szennyeződéseket. A kezelőfej hatása folytán felületi, enyhe peelingetől egészen a mély peelingezésig lehet a kezelést végezni.
A hidroabráziós technológiával minden bőrtípus kezelhető. A hámlasztás után megindul a bőr sejtregenerálódása, hatóanyag felvétele nő. A további kezelés során a kozmetikai anyagok akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe, a szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik, láthatóan kisimul, üdévé válik.
A kezelés célja az elhalt hámlemezkék eltávolítása, és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. Az eredmény hidratált bőr, nyugodt kötőszövet és megélénkült keringés.
Ha a kezelés kúraszerűen használjuk akkor sok esetben gyakorta elmarad a nyomkodás vagy minimalizálódik és könnyebbé válik.
Nincs olyan bőrtípus amit ne lehetne vele kezelni. Legyen akár érzékeny, papírvékony, fiatal, aknés, érett, megvastagodott hámú bőr.
Alkalmazási területe:
- gyulladt, pattanásos bőr
- száraz bőr
- fakó bőr
-érett bőr
- nap károsított bőr
- szem körüli barázdák
- ajak körüli barázdák
- vízhiányos bőr
- szem körüli duzzanatok
- zsíros bőr