Hidroabárzió

Hidroabárzió - kíméletes bőrmegújítás nyáron is!

A kezelőfej hegye 28000 rezgést vált kis mpként a nedves bőrhöz érintve. A vibráció hatására a vízcseppek mint mikro robbanások viszik magukkal az elhalt hámlemezkéket, a felületi szennyeződéseket. A kezelőfej hatása folytán felületi, enyhe peelingetől egészen a mély peelingezésig lehet a kezelést végezni.
A hidroabráziós technológiával minden bőrtípus kezelhető. A hámlasztás után megindul a bőr sejtregenerálódása, hatóanyag felvétele nő. A további kezelés során a kozmetikai anyagok akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe, a szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik, láthatóan kisimul, üdévé válik.
A kezelés célja az elhalt hámlemezkék eltávolítása, és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. Az eredmény hidratált bőr, nyugodt kötőszövet és megélénkült keringés.
Ha a kezelés kúraszerűen használjuk akkor sok esetben gyakorta elmarad a nyomkodás vagy minimalizálódik és könnyebbé válik.
Nincs olyan bőrtípus amit ne lehetne vele kezelni. Legyen akár érzékeny, papírvékony, fiatal, aknés, érett, megvastagodott hámú bőr.
Alkalmazási területe:
- gyulladt, pattanásos bőr
- száraz bőr
- fakó bőr
-érett bőr
- nap károsított bőr
- szem körüli barázdák
- ajak körüli barázdák
- vízhiányos bőr
- szem körüli duzzanatok
- zsíros bőr