Ultrahangos kezelés

Ultrahangos kezelés 

Az ultrahang több milliméter, de akár több centiméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét. Az alkalmazott hatóanyagok, folyadékok, krémek, gélek könnyedén jutnak be a bőrbe a célsejtekhez. Az ultrahanggal elért állapot a kezelés utáni egy órában megmarad, így biztosítva szabad utat a kezeléshez alkalmazott további hatóanyagoknak.
A kezelés hatásaként a szövetrészecskék ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak és fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. Mechanikai hatásának köszönhetően élénkül a nyirokfolyadék áramlási sebessége elősegítve a salakanyagok gyorsabb távozását.

Az ultrahangos kezelés segítségével az vizes és az olajos alapú hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni, így azok erőteljesebben fejtik ki hatásukat. A bőr feszesebb, hidratáltabb, rugalmasabb lesz, javul a sejtanyagcsere, a felszíni finom ráncok feltöltődnek. Az ultrahangos kezelést rrezgő fejes ultrahanggal végzem.
A REZGŐFEJ által keltett vibráció, és az ultrahang egyidejű alkalmazása tovább növeli az ultrahangos kezelés eredményességét, valamint masszírozó tulajdonsága folytán a vendég elégedettségét.


 

 

Szigethalmon a kozmetika