Sminktetoválás

Szálas tetoválást a kézi technikával végzem, elterjedt nevén „microblading”. Illetve elérhető már a gépi technikával készített púderes, lágy satíros technikák.
A szálas és a púderes technika vegyíthető is.
Konzultáció szükséges előtte. Átbeszéljük, az esetleges egészségügyi ellenjavallatokat, elvégezzük a bőrpróbát, átbeszéljük a technikát és a beavatkozás menetét.
Amikor elérkezik a megbeszélt dátum, még a tetoválás előtt, felrajzolom a kívánt formát és mindig a vendég beleegyezésével történik meg az adott forma kitetoválása! A felrajzolás a beavatkozás időigényes. Kb. 3 órát vesz igénybe. Kérlek ezzel számolj, mikor bejelentkezel!
Itt árban már különbség van.
Mielőtt kozmetika tetoválásra szánjuk magunkat, jó, ha tudjuk, hogy időnként frissítést igényel. Tartóssága függ a környezeti hatásoktól (direkt napon való tartózkodás, szoláriumozás) illetve a saját bőrtípusunk is, ellene dolgozik.  Utókezelést a beavatkozást követően igényel, ehhez megfelelő tudást biztosítok, sőt még írott anyagként oda is adom.
Vannak olyan személyek, akiknél fél évente át kell menni, de ez ki tud tolódni 2 évre is. Függ a fent említettektől.
1 korrekció az árban foglaltatik. Aki nálam tetováltat az a frissítésnél %-os kedvezménybe részesül. Más által készített, már kikopott tetoválást konzultáció után tudom eldönteni, hogy tudom e vállalni.